Tisdag 3 Augusti

Vaknar och går en runda med Chili.

Vi tar lite frukost och sedan är det bara att vänta. Ja det blir flera promenader under förmiddagen och en glass på bryggan. Går sedan för att förlänga min bokning fram till 18:00. Man kan boka dagsbiljett för 80:- fram till 18.

Gör mig en räkmacka till lunch och läser lite i min bok.

14:00 Britta ringer och säger att jag kan hämta henne. Så jag checkar ut och tömmer septi och gråvatten. Sedan kör jag mot sjukhuset.

När jag nästan är framme så ringer hon igen och säger att de ändrat sig. Först tyckte någon att hon kunde lämna så kan vi ta magnetröntgen hemma. Men sedan hade tydligen en överläkare i Luleå stoppat detta pga att hon är så ung. Så nu måste vi vänta tills magnetröntgen är gjord och det är tydligen kö till det.

Men jag får i alla fall träffa henne och lämna över lite rena kläder och en hårborste.

De har gjort fystest på henne idag och inte funnit några fel. Men det var tydligen en lättare TIA och hon har en skada på ett blodkärl. Men med hjälp av olika mediciner så skall det inte vara några problem. Men de måste göra magnetröntgen innan hon får lämna.

Så jag ger henne en stor kram och Chili blir ledsen över att se henne försvinna igen.

Ringer till Kerstin och säger att jag kommer ner till dem i Sollefteå. Så får vi åka upp hit igen i morgon.

16:10 Framme i Sollefteå och Gunnel och Arne lagar mat.

Linnea och Rebecka har fortsatt sin resa med bil och tält.

Jag bjuds på en god kycklingrätt med ris och sallad. Sedan får vi kaffe och glass till dessert.

Vid nio tiden så går jag ut till husbilen för att lägga mig.

Detta inlägg publicerades i Husbil, Resa, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s