Onsdag 4 Augusti

Vaknade strax efter 6 och gick en runda med Chilli. Sedan gick jag in i husbilen och kokade kaffe.

Vid halv åtta så kom Kerstin ut och frågade om jag ville komma in och ha frukost. Men det hade jag ju redan avklarat. Men jag gick in för att få lite sällskap och se på morgon nyheterna.

Strax innan 10 så lämnade jag och Kerstin Gunnel och Arne i Sollefteå och körde mot Örnsköldsvik igen. Samtidigt fick jag SMS från Britta att hon skulle på ultraljud klockan 11:30.

Vi körde norrut igen och lyssnade på damernas OS handboll.

11:30 Framme vid sjukhuset i Örnsköldsvik och parkerar. Får SMS från Britta att hon troligtvis blir utskriven vid 15 tiden. Hon skall vara göra magnetröntgen med.

Jag ordnar lite matjessill och potatis till lunch åt mig och Kerstin. Därefter sätter vi oss och läser lite i väntan på Britta.

14:00 Britta kommer ut från sjukhuset och vi kör vidare till närmaste apotek. Det var mycket olika mediciner hon skulle ta de närmaste 3 veckorna. Sedan skulle det bli återbesök hos läkare nere i Halland.

Vi körde sedan ner till gästhamnen i Örnsköldsvik och ordnade en plats för natten. Så får vi bestämma hur vi gör med fortsättning.

Britta går bort till service huset och duschar och Kerstin går för att köpa glass. Under tiden kokar jag lite kaffe.

Efter kaffet så tar vi en promenad. Då kommer det ett par på minicyklar. Jag tycker mig känna igen dem och de tittar igenkännande tillbaka. Då ser vi att det är ju Sotta Bengt och hans fru Mona. De står med sin husbil på en ställplats 5 km syd om oss och är på väg in för att äta lite. Ja världen är bra liten.

Vi går tillbaka till husbilen och jag steker lite lammfärs biffar och halloumi och gör en sallad. Sedan ordnar vi med en tågbiljett hem för Kerstin från Östersund. Så i morgon fortsätter vi dit för att lämna henne på nattåget till Göteborg. Så skall vi nog fortsätta över till Norge.

Detta inlägg publicerades i Husbil, Resa, ställplats, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s