Om

Uppväxt i ett litet fiskesamhälle och började därför med fiske redan som 15 åring direkt efter 9:e klass. Fortsatte med detta i nästan 15 år innan jag sadlade om och började på tankbåtar. Har ju under åren läst in behörighet och har nu befogenhet att framföra båtar upp till 3000 GRT world wide. De sista åren har jag jobbat som Överstyrman och ibland som Kapten på tankbåtar längs Norska kusten och stortrivs att vara här. Har nu i Januari 2018 klarat av att läsa in Sjökapten obegränsat på Skagen Skipperskole. Får nu segla på alla storlekar på fartyg.

Orientering började jag med som 11 åring med FK Friskus i Varberg. Men det blev bara något år innan jag började med annat. Men så när min dotter kom hem från skolan en dag i 2005 och ville prova på orientering, ja då hängde jag med. Vi blev medlemar i Falkenbergs OK och jag började skugga henne på träningar och tog själv några öppna banor. Sedan var vi fast i orienteringen och snart så följde storasyster med och sedan frun, och till sist även lille pojken. Så nu tävlar vi hela familjen och äldsta dottern går på Orienteringsgymnasiet i Örkelljunga och den andra dottern börjar där till hösten 2013.  Nu 2018 så är det väl i stort sett bara jag som tävlar, men hoppas få med mig några familjemedlemmar.

Jag och frun har gått från motionärsklass till tävlingsklass i orienteringen. Vi tyckte att motionsbanorna började bli lite för enkla. Det är ju mycket tuffare motstånd i tävlingsklass men orienteringen är så mycket roligare där.

2 kommentarer till Om

 1. Terje Engø skriver:

  Hei,

  Har du, Peter Kjellsson en emailadresse jeg kan nå deg på.

  Mvh

  Terje Engø
  Kystmagasinet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s