Sjukavmönstring

Jag fick tyvärr sjukavmönstra redan efter 10 dagar ombord. Högt blodtryck, kraftig huvudvärk och illamående gjorde att jag till slut gav upp och åkte hem. Första gången sedan 2003 som jag fick gå iland för sjukdom.

Blev ivägskickad till Varbergs sjukhus för Hjärnröntgen och diverse provtagningar. Men som tur var så hittade de inga fel där uppe. Får bara öka dosen på blodtrycksmedicinen och äta smärtstillande om huvudvärken blir för kraftiga.

Så nu har jag fått preliminär diagnos på stress för blodtrycket och Artros i mina leder. Skall in på ytterligare röntgen för att se hur det står till med lederna i knä och fötter. Så innan jag får svar på det och hjälp av sjukgymnast så får jag bara leva med smärtstillande och kortare promenader.

Skall göra ett försök att gå ut på jobb igen i början av Mars månad så får vi se om jag kan hålla blodtryck och huvudvärk i schack. Annars får jag nog söka andra lösningar.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Hemma. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s