Tisdag 22 Juni

Vaknar och det är en grå och blåsig morgon.

Vi tar lite frukost inne och sedan tar jag Chili på en promenad. Då kommer där en militär bil och svänger in. Men det var bara en kamrat från orienterings klubben. De skall ner och titta till luftvärnets patrullbåt som ligger vid kajen här. Så vi får en liten pratstund.

När jag sedan vänder tillbaka så börjar Chili dra väldigt i kopplet. Då har Elin och Bilbo kommit på besök. Chili gillar valpen Bilbo men tycker inte om att leka lika mycket som han.

Jag och Elin åker iväg för att titta på dator till henne. Under tiden får Britta ta hundarna på promenad längs Västra stranden. Som tur var kommer Oscar hit en sväng med innan sin tatuering.

När jag och Elin kommer tillbaka så bestämmer vi oss för att ta bilen bort till Tullkammar kajen där restaurang båten Stella Polaris ligger och ta lite lunch. Men när vi kommer dit så får vi besked att lunchen är inställd eftersom de måste på varv och reparera efter lördagens brand.

Så Elin kör hem och jag, Britta och Chili tar och promenerar ut mot husbilen.

Vi går ut till caféet på Västra stranden och tar lite lunch.

När vi kommer tillbaks till husbilen så börjar det fylla på med husbilar. Inatt var vi bara 3 bilar här. Men nu är vi snart 15 stycken.

Det börjar klarna upp mer men blåser fortfarande en hel del.

Till kvällen så grillar vi och då kommer Oscar hit när han är klar med sin tatuering. Vi äter lite och sedan kör han hemåt innan fotbollen börjar.

Jag tar en sista promenad och nu är det helt vindstilla igen.

Detta inlägg publicerades i Husbil, Resa, ställplats. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s