Måndag 21 Juni

Vaknar till en småmulen dag. Vi äter frukost inne och ser på lite morgon nyheter.

Vi tar oss sedan en promenad på Västra stranden där man får bada med hundar. Ingen risk att man kommer för nära någon idag.

Skall sedan gå och tömma vår latrintank. Då är det någon stjärna som har tömt sin tank och de har inte använt papper som löser upp sig. Då nu är det fullt stopp och hela utslagsbaljan är full med både det ena och det andra. Så jag får leta upp en pinne och använda spolslangen för att få gjort rent så jag kan tömma min tank. Fattar inte hur grisiga folk kan vara.

Jag tar sedan fram kajaken och ger mig uppför älven.

Byggd på Götaverken i Göteborg 1929

Jag vänder i höjd med Halmstad arena och paddlar ner igen.

Precis när jag tagit denna bild och stoppat ner mobilen så hoppar det en stor lax precis framför mig. Säkert 3-4 kg

Restaurang båten från Varberg ligger här nere. De skulle bara göra en kryssning ner hit i Lördags men fick motorproblem och blir liggande här några dagar. Så i morgon blir det nog lunch ombord hos dem.

Tillbaka nere vid husbilen så tar jag mig ett dopp i hamnen. Börjar sedan förbereda kvällens grillning av fläskfilé och potatishalvor.

Det mulnar på igen och vinden ökar lite så jag plockar in våra utemöbler innan kvällen och tar en promenad med Chili.

Detta inlägg publicerades i Husbil, Recept, ställplats. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s