Helg hemma ändå

Fredag morgon gick jag upp tidigt eftersom jag skulle till Reumatologen i Halmstad. I Halmstad så passade jag på att svänga inom Biltema igen och köpa förlängnings sladd och andra elprylar. Stannade även till hos Elin och Bilbo för att lämna lite medicin.

Hemma igen så satte Britta igång med att tvätta och jag körde ut till Thuressons och köpte lite kött. Sedan kunde jag börja installera tv i husbilen. Letade upp en bra plats för dammsugaren med och där skall Oscar få installera ett eluttag. Bra att ha utbildad elektriker i familjen. Men nu är han ju i Amerika och jobbar med elinstallationer. Då det får vänta tills han kommer hem.

Efter att tv’n var på plats åkte jag ut en sväng och fyllde på gasol.

Jag åkte sedan för att hämta våra utemöbler och göra klart på altanen. Så det blev grillning där till kvällen.

Lördag så blev det en shopping tur och även en sväng ut till Campea och titta på någon mer stol till husbilen. Men de mesta är lång leveranstid på.

Söndag så körde jag upp till Läjet för att ordna förvaringen i garaget på husbilen. Satte upp krokar och packade i lådor. Ordnade fäste för utemöblerna.

Detta inlägg publicerades i Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s