Lördag 12 September

02:00 Går av vakten ute på Vestfjorden och lägger mig.

07:00 Förtöjda i Bogen och börjar genast lossa.

08:00 Kommer på vakt och tar mitt morgonkaffe. Mulet och småregnande så riktigt trist väder idag igen.

Fram på dagen så ser jag plötsligt en man som kommer gående på kajen som ser bekant ut. Jo mycket riktigt så är det Chiefen Stig som jag seglade ihop med på Bergskald när jag började jobba här uppe i Norge. Så vi får oss en trevlig pratstund fram tills jag skall gå av vakten.

14:00 Går av vakten och det blir vanliga rutinen med mat och sängdags.

16:20 Färdig lossade och avgår.

20:00 Kommer på vakt ute på Vestfjorden och fortsätter västerut och sedan upp genom Raftsundet. Vi börjar få ont om bunkers nu så jag hoppas att beräkningarna stämmer och att vi klarar oss till i morgon bitti.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Bulk Carrier. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s