Måndag 9 och Tisdag 10 September

Ja då var det vanlig veckodag igen och jag tar och ringer till hyrbilsfirman i Andenes och kollar så att de har fått med sig att vi anländer med flyget 23:00 på Torsdag kväll. Ja det var inga problem de skulle ha en man som var redo med nycklarna. Sedan ringa hotellet i Andenes och kolla så att det var ok att checka in så sent. Även det gick fint.

Till kvällen så lagade jag en Paella på resterna sedan helgens kräftskiva.

DSC_4443

På tisdagen så åkte Britta till jobbet och jag satte ut annons på Oscars moped. Det tog faktiskt inte mer än 2 timmar så ringde en killa och ville ha den.

Jag satte ut min gamla kamera och alla objektiven till salu så får vi se om jag blir av med dem.

När Britta kom från jobbet så hade hon plockat upp Linnea så vi åt lite rester. Jag fortsatte sedan med lite testfotografering.

DSC_4444DSC_4449DSC_4451DSC_4460

Ja senare på eftermiddagen så skulle jag iväg på orienteringsträning. Då ville gärna Linnea följa med så hon fick svida om hon med och därefter åkte vi ner till Långasand.

Jag hade ju bara anmält mig, men Linnea följde med mig ut och så turades vi om att orientera.

69897988_2509616919105037_9046861173185576960_o

Det började riktigt bra till första kontrollen sedan drog vi lite snett till 2:an och hamnade vid en punkthöjd är det satt en kontroll, men det var inte vår.

Det flöt på riktigt bra trots att det var dåligt med kondisen. Jag har inte sprungit sedan i början av Juli förra året när jag sprang Tjoget.

När vi sedan skulle hitta 7:an så sprang vi bort oss ordentligt och velade omkring i tätskogen. Men vi var inte ensamma om att vela runt där.

2019-09-10 21.52.06

Ja vi kom i alla fall in på en 2:a plats och det var väl ganska bra efter över 1 års uppehåll. Fast det var ju en motionsbana.

När jag sedan kom hem så kom köparen till mopeden samtidigt. Han provkörde den och var nöjd  men det blev lite prutande. Sedan fick vi baxat in den i bagaget på deras Nissan Micra Surprised smile. Jaja med lite vilja och snöre så fick vi in den och bundit fast bakluckan så får de köra försiktigt ner till Halmstad.

Chili ligger i soffan och slappnar av medan jag skriver detta.

DSC_4465

Detta inlägg publicerades i bichonhavanais, Hemma, Orientering, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s