Lördag 7 September

Ja i år så var det inte jag som kokade kräftorna utan Baste Peter kom hit med 10 kg färdig kokta kräftor som vi skulle äta idag.

Jag fick min present av Britta till frukosten vilket var ett halssmycke. Sedan när de hade varit och handlat och hämtat stolar i Linneas lägenhet så fick jag presenten från barnen och min mamma vilket var ett nytt ljuskänsligt objektiv som jag var tvungen att prova lite.

DSC_4422DSC_4423

När sedan Kerstin kom så fick jag pizza tallrikar, så nu har jag fått allt jag önskade mig.

Till kvällen så kom gästerna och vi kunde duka fram allt det goda,

2019-09-07 17.30.432019-09-07 17.35.14

Ja nästan alla kräftorna gick åt och det var en lyckad kväll.

När jag sedan var ute och gick sista rundan med Chili så fick jag ett sms. Det var den tekniska chefen på Bergen Tankers som tyckte jag skulle komma upp till puben och ta en öl med dem. De låg tydligen på varv med Bergen Troll och Vegar som var styrman när jag var kapten där var nu Kapten. Så jag gick upp och pratade med dem en stund.

Detta inlägg publicerades i Hemma. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s