Läkarbesök och lite husbils äventyr.

Hemma efter 3 veckor till sjöss och mönstrade av innan de skulle upp till Svalbard.

Första dagen hemma så åkte jag upp till Kinna för att prova på lite alternativ behandling. Träffade Markus på Allerga och fick en behandling av honom under 45 minuter. Kände hur det släppte en hel del i knät under tiden jag var där så kanske detta kan hjälpa mig med benen och fötterna.

Men nu är jag hemma och försöker öva lite på fotografering. Har ju en liten hund som inte riktigt lyder allt man säger till henne.

DSC02751DSC02754

Fick försöka ta på lite föremål istället.

DSC02757DSC02776

Chili försökte till och med att gömma sig under soffan.

DSC02779

Blev lite bättre när vi gick en runda längs älven.

DSC02803DSC02812DSC02815DSC02818DSC02821DSC02824DSC02827DSC02832DSC02839DSC02848DSC02857

Tisdag den 2 April så hämtade jag husbilen och tog med mig Chili på en tur. Vi började med att köra till Hyltenäs kulle där det fanns en ställplats och en lite grillplats. Vi stannade där och gick en runda och tittade på utsikten.

DSC02861DSC02862

En riktigt fin ställplats med fina stigar och fin utsikt. Ganska spännande historia om det gamla slottet som låg här innan.

DSC02865DSC02870DSC028752019-04-02 15.29.23

Jag fortsatte sedan till Kinna och stannade på ICA och handlade lite gott till kvällen. Jag ställde sedan på den gratis ställplats som fanns vid stationen i Kinna. Fanns både ström, vatten och soptömning där. Kanske lite mycket trafik på morgonen när alla skulle med tåget, men eftersom den var gratis så var det ok.

 DSC02876

På Onsdag morgon så körde jag till Allerga igen för ytterligare en behandling. Jag känner mig bättre i benen och foten så det är ju något positivt. Därefter körde vi hem och städade ur husbilen lite.

Torsdagen hade jag tid i Halmstad hos Reumatolog för undersökning av mina leder. Efter 1 timma hos Reumatologen så bokar hon in mig för Ultraljuds röntgen av leder men vill även att jag skall prova ta behandling för Borrelia. Det är ju faktiskt det som jag trott hela tiden så vi får se.

På Fredag morgon så packade vi in i husbilen igen och gav oss iväg söderut. Vi åkte ju redan vid 13 tiden så jag hoppades att det skulle finnas lediga platser på City camp i Halmstad. Men när vi kom ner dit så var minst 4 av platserna fyllda med stolar som någon ställt upp för att boka plats åt vänner. Tycker det är riktigt dåligt gjort att man bokar upp massa platser åt vänner och bekanta på en ställplats.

Jaja vi vände och körde ut till båtklubben istället och fick en riktigt fin plats och det läade mycket bättre på den sidan älven. Finns ju riktigt fin toalett och dusch här med och ingen störande bilkörning. Det blev en riktigt fin eftermiddag och vi satt ute och drack kaffe och fika innan vi tog lite annat gott att dricka.

2019-04-05 15.23.12

Här ligger även marinens lilla fartyg som en bekant kör omkring med runt västkusten.

2019-04-05 17.58.19

Några båtar inne som lossat och gjorde att man längtar ut på sjön.

2019-04-05 18.01.27

Vi fick en riktigt fin solnedgång medans vi åt en hemmagjord fisksoppa.

DSC02877

På Lördag morgon så gick vi med Chili in till stan och det var en fin promenad längs älven.

2019-04-06 10.12.21

Vi handlade och gick tillbaka ner till husbilen. Lämnade Chili i husbilen och gick bort till strandcafet Solsidan och tog varsitt Smörrebröd och en kopp kaffe. Var helt vindstilla så man junde knappast se skillnad på vatten och himmel.

2019-04-06 11.42.26

Till kvällen så åt vi entrecote och sötpotatis medan vi såg lite på tv.

På Söndag morgon så packade vi ihop och körde en sväng till biltema för att köpa en ny tv antenn till husbilen. Hemma igen så gjorde jag våfflor som vi åt medan vi såg på Hockey och fotboll på både TV och dator.

Måndag förmiddag så åkte jag ner till Halmstad igen för att ultraljuds undersöka mina knä och fötter. Har tydligen ganska stora skador på muskelfästen i knät och senorna i foten. Så på Onsdag skall jag träffa min läkare och höra hur vi skall göra med allt.

Detta inlägg publicerades i bichonhavanais, Hemma, Husbil, ställplats. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Läkarbesök och lite husbils äventyr.

  1. Nilla skriver:

    Härliga bilder! Och mysig hund, väldigt lik vår 🙂
    Håller med om det där med att paxa platser! Var samma på Marstrand o helgen… en husbil hade lagt en matta och en stol på en plats (ändå fanns det gott om platser lediga), suck!
    Någon borde lära dem vett och etikett 😀 (fördomsfullt tror vi det var nya husbilsåkare ….och det var modell äldre på dem…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s