Tisdag 10 Juli

Efter frukosten så gick vi för att slänga sopor och göra toalettbesök innan avfärd. Då har de en stor bakluckeloppis som vi var tvungna att titta på lite. Ja det var mycket fint men vi har inte plats just nu så vi satte kursen västerut.Första stoppet var i Thorsminde där vi hoppades hitta en fisk affär. Men även här var det dåligt utbud. Så vi fortsatte söderut.Vi gjorde ett kort stopp en bit söder om Thorsminde för att gå upp på klitterna och se utsikten över Nordsjön. Fortsatte sedan söderut mot Hvide Sande. Vi hittade ställplatsen som låg på nordsidan av kanalen. Här har man varit och lossat laxensilage några gånger. Det var även här som jag köpte min fiskebåt hösten 2000. Var väl inte den bästa ställplatsen men vi ville utforska byn lite. Vi tog cyklarna in till byn och hittade en fin lunchrestaurang där vi beställde in fiskfilé med pommes och varsin öl. Vilken portion vi fick och den smakade helt förträffligt.På vägen tillbaka så stannade jag i fiskaffären och köpte musslor och räkor.Tillbaka i husbilen så packade vi ryggsäcken och gav oss ner till stranden. Vi tog kaffe och fika nere på stranden innan vi kollade vattentemperaturen. Men här var betydligt kallare i vattnet efter de blåsiga dagarna. Så vi vände tillbaka.Till kvällen gjorde jag vinkokta musslor och vi åt lite räkor med.Gick en runda på hamnen och tittade lite på båtarna.Blev en riktigt fin avslutning på dagen.

Detta inlägg publicerades i Husbil, Resa, ställplats, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s