Måndag 9 Juli

När jag vaknat så gick jag bort till affären för att handla lite och köpa färska frallor.Tillbaka i husbilen så väckte jag upp Britta med nykokt kaffe och färskt bröd. Efter frukosten så gick vi en tur på byn och fick köpt lite kläder.Kom in ett segelfartyg när vi gick tillbaka och det låg en bulkbåt och kastade spannmål.När vi kom tillbaka ner så diskutera vi vad vi skulle göra. Det blåste ju fortfarande mycket. Men vi kom överens om att köra ner till Holsterbro Struer. Jag var ju där i vintras med båten och tyckte det såg fint ut.Vi tömde gråvatten och fyllde färskvatten innan vi åkte.Framme i Struer då hittade vi den fina ställplatsen nere i småbåts hamnen. Vi pratade med några Svenskar som låg här med segelbåt och väntade på bättre väder. Vi gick upp på byn och hittade ett café där vi åt varsin god smörgås och varsin öl.Jag hittade ett par nya joggingskor innan vi hick ner till husbilen. Jag tog sedan en längre promenad för att se om där fanns någon fiskaffär. Men det var dåligt ned det, så det blev fläskfilé, halloumi, sallad och tzatziki ikväll.Till kvällen så stillade vinden av och det blev riktigt fint.

Detta inlägg publicerades i Husbil, Resa, ställplats, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s