Lördag 10 Mars

02:00 Går av vakten igen och det är mycket kvar att lossa.08:00 Kommer på vakt och det börjar närma sig slutet på lossningen..08:50 Färdig lossade och ringer ner till Husöy och hör om de vill att vi skall spola lastrummet eller om det räcker med att sopa. De vill att vi skall spola pga risk för salmonella, de säger att vi inte får lasta innan 7 i morgon bitti. Så jag bestämmer att vi ligger kvar här och  flyttar skottet i lastrummet och sedan spolar rent innan vi avgår.2018-03-10 11.09.2712:40 Färdiga med allt och avgår sakta från Florö.14:00 Går av vakten syd på Askrova och äter lite innan jag duschar och lägger mig. Man luktar ju ganska mycket fisk efter detta och det luktar i hela båten nu.

Fel
Den här filmen finns inte
19:00 Kommer upp på bryggan och ser att vi passerar Fedje i en fin solnedgång.2018-03-10 19.07.22Går en runda på däck för att se så det är rent och fint inför lastningen sedan går jag in och äter.20:00 Kommer på vakt syd på Stureterminalen och fortsätter söderut.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Bulk Carrier. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s