Fredag 9 Mars

02:10 Förtöjda vid kaj i Florö och börjar lossa medan jag går av vakten och lägger mig.07:25-07:35 Förhalar till väntekaj för att en tankbåt skall in och lossa.08:00 Kommer på vakt och sätter mig med lite pappersarbete. Under förmiddagen så får jag besked att resan Vedde-Tromsö är försenad och vi skall göra en tur Husöy-Egersund så länge. Så det är bara att sätta sig och räkna på distanser och hur vi skall lasta för att få med de 2 sorter fiskmjöl.V i har en brandövning och ett safety meeting i väntan på att få förhala.13:05-13:15 Förhalar till lossekajen igen när Key Bora har avgått och fortsätter lossningen.2018-03-09 13.01.5314:00 Går av vakten och lägger mig en stund.20:00 Kommer på vakt och sätter mig för att skriva rapporter på övningen och safety meeting. Får även besked att vi kanske skall göra en resa till på vestlandet nästa vecka. Så flygbiljetterna som vi fått till på onsdag morgon kanske får bokas om på måndag.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Bulk Carrier. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s