Lite vinter blev det.

Veckan började med fint kallt väder och det började frysa på nere i älven.

2018-02-06 08.09.522018-02-06 08.09.582018-02-06 08.10.45

Jag bakade lite kanelbullar men de blev väl inte helt lyckade trots att de smakade gott.

2018-02-07 16.48.472018-02-07 16.48.53

På torsdagen så cyklade jag ut och hämta husbilen för att sätta in en ny batteriladdare. Chili fick följa med och stortrivdes med att få komma ut i husbilen igen. Vi körde upp till läjet och satte in den nye batteriladdaren och fyllde på lite färskvatten och städade ur husbilen.

2018-02-08 09.22.20

På torsdags kvällen skulle jag var med på nattorientering och åkte bort till klubbstugan. Men när jag precis skulle bege mig bort till starten så ringde Britta och sa att Oscar skadat sig på fotbollsträningen. Så jag fick bara köra hem igen och sedan ner till Akuten i Halmstad. Röntgen avdelningen är ju stängd både i Falkenberg och Varberg efter klockan 18.

Vi blev sittande där ända till 22:00 då vi fick träffa doktorn. Han kände på armen och axeln och trodde att axeln hoppat ur led men att den nu var i position igen. Han ville göra en röntgen men det var över 3 timmars väntetid så han föreslog att vi skulle köra hem och komma tillbaka till morgonen istället. Så vi körde hem igen.

På fredags morgonen så väckte jag upp Oscar och vi körde ner till Halmstad för röntgen. Nu gick det lite fortare och vi fick besked att det var inget brutet och inga sprickor. Så rådet blev vila och försöka röra armen så mycket som möjligt utan belastning.Hemma igen så tog Britta och Elin bilen till Ullared för lite shopping.

Jag körde upp till Ljungby för att provspringa en bana inför laxträffen. Soligt fint väder så det var riktigt skönt att ge sig ut i skogen ensam. Var visserligen kallt att springa genom mossen och få skorna fulla av vatten. Tillbaka i husbilen så duscha jag och körde hemåt.

2018-02-09 11.24.152018-02-09 11.24.212018-02-09 11.24.352018-02-09 11.31.16

Hemma så hade Oscar förberett pannkakssmet som jag stekte till lunch. Sedan körde jag iväg och tvättade husbilen och fyllde på gasol hos Gasolgubben. Vill ju inte att det skall ta slut mitt i natten nu när vi skall ge oss iväg.

Linnea ringde sedan och bad mig komma bort till konditoriet och hämta lite semlor och bröd eftersom de hade mycket över idag. Kan ju vara gott att ha lite semlor och färskt bröd i husbilen.

Till kvällen så stekte jag lite ryggbiff och gjorde rotfrukter i ugnen. I m orgon bär det av till Halmstad för övernattning och hjälpa Elin med lägenheten.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Husbil, Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s