Trafikenheten “Varning”

Måste bara varna för ett företag som heter trafikenheten. Om man söker på nummerskylt, handledarbevis och annat som egentligen skall beställas från Transportstyrelsen så tar sökmotorn först fram “Trafikenheten”.

Jag skulle beställa nummerskylt till Oscars moped och kom till detta.

trafikenheten 3

Tänkte inte så mycket på det utan började fylla i uppgifterna. Men kom sedan på att man måste ju kunna välja vilken sorts skylt man skall ha och tyckte priset var väl högt mot vad jag hört av kompisar. De tar nämligen betalt 495:- för all sin service och sedan skickar de beställningen vidare till transportstyrelsen.


trafikenheten

Har anmält dem till konsumentverket men de verkar ha stående anmälningar där och även polisen har gått ut med varningar för detta företag. Får väl bara skylla sig själv att jag inte var tillräckligt uppmärksam. Men hoppas att fler skickar in anmälningar så att myndigheterna stoppar dessa bluff företag.

Det finns tydligen liknande sidor som heter Fordonsenheten och Konsumentenheten som  arbetar på samma sätt och tar betalt för tjänster som egentligen är gratis om man väljer rätt myndighet istället och inte dessa skojare.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Ukategorisert och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s