Tisdag 18 April

Efter frukost så ringde jag till veterinären för att höra om de kunde ta en titt på Chilli. Hon har varit lite hängig och skakar emellanåt. Har varit så sedan hon löpte för någon vecka sedan och är lite orolig. Fick tid med en gång nere på djursjukhuset i Slöinge.

Åkte ner dit och de tog blodprover, röntgade, ultraljud och urinprover. De trodde först att hon kanske hade livmoderinfektion men fann inga fel i blodproverna så nu väntar vi på svar på urinproverna. Kan även vara så att hon haft en infektion och att ´hon är på bättringsvägen eftersom hon hade lite vita blodkroppar. Ja efter 2 timmar fick vi åka hem igen och hon var väldigt trött resten av eftermiddagen.

Till kvällen så åkte jag och Britta bort till klubbstugan för att vara med på lite motionsorientering. Hon tog med sig Doris på en promenad med karta och jag valde den längsta banan.2017-04-18 18.33.482017-04-18 18.34.122017-04-18 18.34.152017-04-18 18.40.05

Orienteringen gick väl hyfsat idag med endast några småmissar.Motionsorientering 18 april 2017

När vi kom hem så gjorde jag friterade räkor och bläckfiskringar med remouladsås.

Detta inlägg publicerades i bichonhavanais, Hemma, Orientering, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s