Måndag 20 Mars

06:30 Vaknar och tar kaffet innan frukost som vanligt. När jag sitter där med kaffet så kommer skeppshandlaren med proviant och utförsel. Blir fullt panik mitt i frukosten, men alla hjälper till så vi får snabbt burit in maten. Blir lite billigare när vi får köttet och mycket annat på utförsel. Handlade 3 pallar med mat för 14000 Dkr men det kommer räcka ett tag.

Sedan äter vi frukost innan vi går ut för att övervaka det sista av arbetet ombord. Vi får trycktestat strippinglinan och de har fullt upp nere i pumprummet.

Vi börjar justera in ventilerna i lasttankarna och får indikeringarna till att fungera.

Fram mot kvällen så har de satt ihop alla rör i pumprummet och vi börjar fylla på vatten i rörsystemet. Upptäcker genast flera läckage och de får fortsätta arbeta. Det skall nämligen inspekteras och trycktestas inför klassen i morgon.

Jag har suttit några timmar framför datorn och börjat göra klar alla dokument som behövs inför inklarering till Tyskland.

Men nu är vi färdiga för dagen och jag skall läsa lite innan jag somnar. Kanske kollar lite på vilken väg vi skall köra med husbilen ner till Tyskland när jag kommer hem. Har beställt Brobizz i alla fall.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Bergen Troll. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s