Onsdag 14 December

Vaknar och tar lite kaffe och läser tidningen och går sedan ut med Chili. När alla vaknat så åker jag till Varberg för att handla lite mat inför julen.

När jag kommer hem så sätter jag mig med lite av skolarbetet. Jag blev ju ej godkänd i Befragtning. Men nu när jag fått svaren från några andra elever så har jag gått igenom mina. Tycker att vi svarat i stort sett identiskt men ändå är jag ej godkänd.

Nu har jag fått svar på 8 av 9 examen och jag är godkänd i 6 av dem. Har fått nästan högsta karaktär i Sikkerhedsledelse, Kommunikation och Skibsoperation. Ej godkänt i Skibsteknik och Befragtning, men där skall jag överklaga och begära ny bedömning. Nu väntar jag bara på besked från Vedligehold og Dokning.

Till kvällen så satte vi oss och tittade på Smaugs Ödemarker.

Det här inlägget postades i Hemma, Skola. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s