Tisdag 13 December

05:00 Vaknar och tittar på klockan, ser då att läraren lagt ut resultaten från Befragtningsexamen. Blir riktigt besviken när jag ser att jag inte är godkänd. Somnar inte om efter detta utan ligger och spelar lite på telefonen och funderar.

06:30 Går upp och duschar och äter frukost. John kommer upp och han får reda på att även han var ej godkänd på Befragtning. Så det blir en dyster frukost.

07:20 Vi packar in allt i våra bilar och kör till skolan.

08:00 Påbörjar examen i Vedligehold og Dokning.2016-12-13 21.25.14

09:30 Färdig med alla uppgifter och lämnar in min examen. Känns bra men är osäker nu när jag blivit kuggad på en som jag var helt säker på att jag klarat.

10:00 Examen avslutas och jag hämtar mina saker och säger hejdå till resten av klassen. Åker och handlar lite julöl och vin innan jag fortsätter till Fredrikshamn. Äter lunch och sedan bara att vänta på färjan. Får då besked att vi alla blivit godkända i Kommunikation och att jag fått nästan högsta betyg. Så nu känns det lite bättre igen. Chattar lite med en annan av eleverna och han skall lämna in protest på sin examen i Befragtning eftersom han tycker den är felbedömd. Han lovar skicka över sin senare så vi kan jämföra lite och se om jag med skall protestera.

14:00-17:30 Färja till Göteborg.2016-12-13 16.53.36

18:45 Hemma i Falkenberg och bjuds på italienska köttbullar och pasta.

Det här inlägget postades i Hemma, Resa, Skola. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s