Lördag 3 December

Vaknar och går ner för att få lite kaffe och läsa tidningen. Chili följer med ner och lägger sig i soffan jämte mig. När jag fått lite kaffeboch frukost så går vi en morgon promenad. Stilla, fint och kallt.

När vi kommer hem så har Britta vaknat och jag går ner i förrådet för att hämta julsaker. Ställer ut lite tomtar och juldukar innan vi åker till fynda. Skall köpa en lite belysning till minigranen på trappen. Avslutar med att åka till Ica och handla mat.

Hemma igen så ser vi på lite skidor innan jag lagar en omelett. Därefter sätter jag mig med skolböckerna igen. Har lite svårt för detta ämnet om Driftledelse. Hade väl varit ok om det varit budget och löner. Men analyser av marknaden och företagets utveckling. Som skeppare de sista 10 åren så har jag aldrig räknat på något sådant.

Till kvällen så gör jag fläskfilé med grönpepparsås och hasselbackspotatis. Serverar det med lite grönsaker och rött vin 😋 

Det här inlägget postades i Hemma, Skola, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s