Torsdag 1 December

06:05 Vaknar och hör när John går upp. Ligger kvar en stund innan jag går upp för att äta frukost och ta lite kaffe.

07:20 Kör bort till skolan och plockar i ordning på dator och böcker. Sedan blir det en kopp kaffe med de andra och diskutera dagens prov.

08:00 Påbörjar provet i Skibsteknik.

Ser med en gång att första oppgaven är lite omständig och börjar på nummer 2. Är en opgave om surrning av last, som även hängde ihop med opgave 1. Men den får jag löst.

Sedan opgave 3 som är om beräkning av last i bräckvatten för att sedan fortsätta ut i saltvatten. Även denna klarar jag.

Opgave 4 är lastberäkning av vete och dess stabilitet. Den kör jag fast i lite, löser halva och går vidare till nästa.

Opgave 5 är en IMDG lastning med farligt gods. Där kör det ihop sig och jag hittar inte filen med uppgifterna för IMDG. Så där lägger jag alldeles för mycket tid. Men jag gör färdigt den och den är väl sådär.

Därefter går jag tillbaka till opgave 4 och fortsätter lite. När jag väl kommer på hur jag ska göra med de sista talen så är det bara 10 minuter kvar. Så jag hinner inte med allt.

Efter provet så åker jag, John och Thomas bort och tar en pizza och varsin öl. Vi fortsätter sedan hem till huset och går igenom våra svar. Det verkar som att vi alla är osäkra på om vi klarar gränsen.

När sedan Thomas ska köra hem så ringer  Anker och frågar om vi inte vill komma ner på puben. Vi möts nere på Kompasset och tar ett par öl och pratar. 

Därefter tycker jag och John att det är dags att bege sig hemåt och vila inför morgondagens examen i Sørett og befraktning.

Det här inlägget postades i Skola, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s