Torsdag 25 Juni

Var inget vidare väder när jag vaknade så jag satt och fundera på vad jag skulle göra. Efter frukost så åkte jag iväg för att prova fiskelyckan lite. Köpte ett fiskekort till Centralhalländska FVO. Började med att prova fisket vid Byasjön lite. Fin plats att stå och kasta på men fick inget napp. Fortsatte till Humsjön där jag hittade ett jättefint ställe man kunde stå på. Fick inget där heller annat än min flygbiljett. Pratade med Christopher om påmönstringen och fortsatte sedan till Skärsjön för att se. Gick längs sjön från Skärbäck men hittade inga bra ställen man kunde stå på så jag åkte hem.

Till kvällen så åkte jag och Britta till klubbstugan för att vara med på Tjogetträningen. Jag valde 5 km banan och Britta 3 km.

Gemensam start och vi stack iväg från lekplatsen ner mot vägen. Jag tog det lugnt i början och låg sist i klungan. Ut på vägen och direkt ner till vänster och sedan höger. Första vägen till vänster och sedan direkt till höger. Över parkeringen och stigen till vänster, rakt fram över vägen och vidare upp längs stigen. Över cykelbanan och upp för stigen och runda höjden där 1:an låg. Nu låg jag först av 5 km löparna.

Ner över gamla järnvägsspåret och ner till vägen. Följa vägen fram till korsningen och sedan ut mot skogen. Fram till stigen och följa den neråt och sedan  ta sikte in mot skogen igen. Hade Anders med mig och vi kom fram till diket.  Anders trodde vi var för långt norrut men jag vände åt norr och fick kontrollen direkt.

Stigen norrut och sedan ta sig över ponnybäcken och upp till nästa stig. Snårigt så jag tappade tid. Vek av genom tätskogen och kom fram till radiomasten och 3:an. Hade nu Anders, Amanda och Helena precis bakom mig.

Norrut och hittade ett ställe att korsa  bäcken. Sedan norrut över det risiga för att hitta höjden. Anders valde att börja leta lite för långt åt öster så jag tog 4:an innan honom.

‘Över cykelbanan och gamla järnvägsspåret upp till stigen. Följa den västerut och ut på elljusspåret och bfram till höjden där 5:an satt. Såg ingen bakom mig.

Ner över järnsvägsspåret och fram till vägen och fram till vändplatsen. Ner till vänster till stigen och sedan till höger vid det öppna fältet mellan husen. Längs fältet fram till cykelbanan och sedan åt vänster fram till kraftstationen där 6:an satt.

Norrut längs cykelbanan och första stigen in till höger. Följa stigarna norrut till cykelbanan och sedan skulle kontrollen ligga i gropen. Samtidigt kom Anders ikapp mig och vi letade först lite för långt åt öster. Vände västerut och samtidigt kom Amanda och stämplade framför oss.

Ut längs stigen till cykelbanan och vika av åt vänster fram till nästa korsande cykelbana. Över den och sedan springa längs det öppna medan Anders och Amanda sprang längs cykelbanan.Upp genom skogen mellan husen och följa tomternaför att sedan vika av åt höger ner mot Kraftstationen. När jag passerade vägslutet precis innan så kom Amanda upp längs vägen och jag tog 8:an precis innan henne.

Sedan ut till vägen och samma val som vid starten. Tog 9:an precis före Amanda och Anders.

Över elljusspåren och stigen upp till höger. Strax innan höjden så vek jag av åt öster och hade Anders jämte mig. Hittade höjden och tog 12:an precis före Anders.

Full fart på norr och kom ut precis i stigkorsningen.Följa stigen och efter en stund upp till vänster mot kojan där 13:e låg. Var nu 5 meter bakom Anders.

Ner genom skogen till elljusspåret och följa det fram till precis innan stigen. Svänga av norrut in i skogen lite längre fram än Anders och tog stenen precis efter Anders.

Full fart ner över elljusspåret och sedan över cykelbanan och in på stigen till höger. Följa stigen fram till lekplatsen där 13:e låg och jag tog den precis före Anders.

Norrut till stigen och vika av åt höger. Springa i det öppna området mellan husen och nu ökade Anders farten så jag inte orkade hänga på. När bostadsområdet tog slut så genom skogen fram till elljusspåret där 14 Satt.

Full fart på elljusspåret mot klubbstugan och försökte komma ikapp Anders. Sprang förbi 3 km löparna och kom in på tiden 39:42 och hade då sprungit 6,2 km.

Tjoget 25 Juni 2015

Resultat Tjogetträning 25/6

3 km (12)

Ingela Nelsén 39.27

Ingvor Johansson 39.54

Thomas Andersson 44.12

Arvid Lundqvist 44.17

Monica Wass 44.43

Anna Hagström 45.49

Britta Kjellsson 45.52

Christina Malmqvist 45.53

Syster Nelsén 46.34

Gustaf Gused 51.32

Johan Gused 51.35

Gustav Lundqvist 61.40

5 km (8)

Anders Bengtsson 39.32

Peter Kjellsson 39.42

Amanda Johansson, Dacke 40.51

Anders Gused   40.55

Helena Hagström 41.04

Linnea Bengtsson 41.15

Martin Ericsson 42.57

Rune Eliasson 47.21

7 km (9)

Oscar Johansson, Dacke 35.43

Bo Torstensson 35.44

Mattias Carlsson, Trenne 35.46

Henrik Bengtsson 38.03

Sven-Åke Bengtsson 43.38

Mikael Lundqvist 44.15

Anna Brodin 50.29

Henning Gustavsson 50.45

Christoffer Carlsson 50.51

Det här inlägget postades i Hemma, Orientering, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s