Tisdag 23 Juni

Efter frukost så körde jag och Britta ut Linnea till stationen eftersom hon skulle till Göteborg och se på One Direction. Vi fortsatte sedan ut till Campea för att titta lite på husbilar igen.

2015-06-23 10.27.152015-06-23 10.27.202015-06-23 10.30.19

Till kvällen så åkte vi ner till Långasand för att vara med på FOK 2 dagars. OK LIndena skulle ha KM samtidigt så det var många startande. Vi hade även tur med vädret eftersom det var uppehåll hela tiden.

2015-06-23 18.13.44

Jag sprang i H45 klassen och stack iväg mot startpunkten. Hade tänkt att springa rakt söderut sedan men det var så risigt att jag valde att fortsätta ut till stigen. Följa den ner till höjden men började leta lite för tidigt. Men till slut upptäckte jag felet och hittade branten där 1:an låg.

Kompass mot första stigen och sedan genom tätskogen till nästa stig.Vidare genom skogen till nästa stig och följa den norrut till jag såg våtmarken där 2:an låg.

Ut genom tätskogen mot gärdsgården och följa den norrut. När jag passerade diket så tog jag kurs på nordost och kom fram till höjden och hittade punkthöjden där 3:an var.

Norrut mot vägen, kom lite för långt österut och fick vända ner en liten bit och sedan följa vägen fram till kröken. Vända norrut över det öppna fram till travspåret. Vidare norrut över vägen och sedan längs det öppna fältet. Vek av precis innan stigen och rundade höjden och hittade sänkan där 4:an satt.

Ner mot stigen och följa den ut till vägen. Över vägen och upp på åsen som jag sedan följde på nordost. Kom fram till gärdsgården och sedan till gropen där 5:an låg.

Kompass men läste lite fel på stigarna. Men när jag såg jakttornet så visste jag var jag var och rundade den lilla höjden och ett risigt område och sedan söderut mot sänkan där 6:an satt.

Ut till stigen och följa den ner mot stigförgreningen. Ut mot fältet och följa det och över gärdsgården. Fram till gropen där 7:a låg.

Söderut mot vägen och gick ner mig fullständigt i våtmarken. Ler Den var verkligen djup. Vägen österut och sedan söderut på stigen. Följa den större stigen fram till vägen. Över vägen och följa stigen fram till travbanan. När jag hade det öppna fältet norr om mig så vek jag av söderut och fram till branten där 8:an satt.

Söderut mot vägen och sedan österut och därefter söderut till slutet av vägen. Kom in i skogen och såg 9:an som satt i stigförgreningen.

Sedan bara följa snittslingen i mål.

Kom i mål på tiden 55:02 och hade då sprungit 6,5 km.

FOK 2 dagars långdistans 2015

När jag kom i mål så bjöd trivselgruppen på fika med saft, kaffe och bullar. Vi tog lite fika innan vi gick till bilen. Jag var ju genomvåt och fick sätta mig på en filt och sedan åkte vi till Skogstorp för att hämta Oscar som tränat fotboll.

Hemma igen så blev det dusch innan vi satte oss till dukat bord. Elin hade lagat tacos när hon kom hem från jobbet.

Det här inlägget postades i Hemma, Orientering, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s