Torsdag 10 Oktober

När alla åkt till skola och jobb så gjorde jag mig redo för lite träning. Åkte in till Slätten för att provspringa den långa Halloween Nightmare banan. Var lite tveksamheter om sträckningen iblnad och jag såg när jag kom hem att jag sprungit lite fel vid ponybäcken. Men distansen blev ca 9,3 km.

Halloween Nightmare

Detta inlägg publicerades i Hemma, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s