Torsdag 20 Oktober

På morgonen så tog jag på mig rullskidorna och åkte en runda. Var lite jobbigt bitvis när det blev motvind men det fick man ju tillbaka vissa sträckor. Avslutade passet med lite balansövningar. Det blev totalt 9,5 km på 45 minuter.

På kvällen så åkte hela familjen in till klubbstugan för att vara med på barmarksträningen. Det började med lite jogging som uppvärmning och sedan lite stretching. Därefter så fortsatte vi med diverse övningar i backarna innan vi avslutade med olika övningar. Såsom situps och armhävningar. Efter detta så joggade jag Britta, Linnea och Oscar tillbaka till klubbstugan medan skidsektionen fortsatte med stavgång i backe. Väl tillbaka i stugan så duschade jag och bada lite bastu innan hemfärden.

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s