Tisdag 18 Oktober

Hämtade barnen på skolan och åkte in till Team Sportia för att kolla om Oscar kunde använda Linneas gamla skidor. De passade honom perfekt och han kunde ha Brittas gamla pjäxor. Så nu blev det att köpa nya pjäxor till Britta och nya skidor till Linnea. Dessutom blev det nya stavar till Oscar och Linnea.

Sen åkte vi hem för att fika lite innan träningen.

Åkte in till klubbstugan och mötte upp med Hagströms. Britta, Linnea, Anton och Helena sprang 2 varv på slingan. Jag, Peter och Oscar tog rullskidorna och åkte en runda. Jag och Peter tränade lite teknik medan Oscar åkte på rullskidor för första gången. Han klarade det galant och åkte ca 4 km på 35 minuter. Sedan åkte jag och Peter ytterligare någon km innan vi vände tillbaka till klubbstugan för att duscha och bada bastu. Sen bar det hem för att äta lite mat.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s