Onsdag 23 Februari

Dags för sista träningspasset innan Kortvasan.

Jag lämnade Elin på hennes coreträning och sen åkte jag till IP.

Väl där så mötte Henke, Jimmy och Johan B upp och vi sprang iväg ner mot Heberg. Men när vi kom ner till Skrea kyrka efter 5 km så tyckte jag att det räckte för min del. Det hade ju dessutom gått i ett ganska högt tempo för min del.  24 minuter påden sträckan.  Jag vände tillbaka och joggade lugnt och var tillbaka efter 50 minuter och hade då sprungit 9,4 km.

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s