Torsdag 24 Juni

Efter att vi städat och gjort klart inför midsommar så gav vi oss ut på en joggingrunda jag, Britta och Elin.
Vi sprang bort mot Olofsbo men efter en stund så kännde Elin av lite i sin nacke så jag sprang på och tog en runda runt campingen. När jag sedan sprang förbi torsåsen så såg jag dem en bit längre fram. Sprang ikapp dem och hade följe resten av rundan. Det blev 9,8 km på 57 minuter och sedan avslutade jag med 20 minuters MAQ träning.
Efter detta så tyckte jag att vi var värda lite god mat så jag bokade bord nere på solsidan där vi avslutade dagen med god mat och dricka.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s