Hallandsstafetten

Idag var det dags för stafetter nere i Harplinge. Elin skulle springa 2:a sträckan i HD14, Linnea 2:a sträckan i HD12 och jag 1:a sträckan i propaganda. Vi åkte hemifrån vid åttatiden eftersom första starten var 9:40. Vädret var inget vidare med snöblandat regn och blåsigt.
Linnea och Helena sprang andra sträckan tillsammans med en kille från OK Dacke och en från OK Orion. Första killen växlade över till tjejerna på en 3 plats och den behöll de hela sitt lopp medans den sista killen sprang upp dem till en 1:a plats.
Elin sprang andra sträckan i ett rent FOK lag tillsammans med Pontus Blockgren och Julia Ladefoged. Pontus lämnade över till Elin på en 10:e plats och den behöll Elin och sedan sprang Julia in på en 13 plats 7 sekunder efter FOK’s andralag.
Jag sprang första sträckan för propaganda laget och växlade över till Åsa Söderblom på en 19 plats.  Åsa ledde sedan upp oss till en 10 plats och växlade över till Göran Svensson som fick problem med vaden och tappade ner oss till 19 plats 1:30 efter FOK’s andralag.
Linnea sprang 3 km på 27:46 och hade 3 bästa tiden av 8 lag.
Elin sprang 4,8 km på 50:23 och hade 11:e bästa tiden av 15 lag.
Jag sprang 5,5 km på tiden 40:55 och hade 19:e bästa tiden av 49 lag.
Summan av helgen blev att det varit en väldigt bra orienteringshelg för hela familjen med endast några små missar.
Detta inlägg publicerades i Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s