Varierad träning

När barnen gått till skolan så tog jag på mig rullskidorna och åkte en kort runda på 5,5 km innan skidorna skulle börja på tv. Till kvällen blev det in till Fajansskolan för att börja med lite uppvärmning ner till vallarna där vi sprang intervaller 16 stycken 1 minuters med 1 minuts vila mellan. Det var jag, Linnea, Oscar, Gunilla, Matilda och Henrik som var med på intervallerna. Sedan var det nerjogging tillbaka till Fajansskolan där vi fortsatte med 1 timmas MAQ träning tillsammans med övriga FOKare.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s