Distanspass

Elin ville vara med på klubbens långpass så jag följde med henne in till slätten. De flesta skulle springa den långa 22km rundan så jag och Elin valde den kortare. Vi sprang bort mot vallarna och sedan ett varv på slingan där innan vi sprang ner längs Ätran och sedan järnvägsspåret tillbaka till slätten. Hon gjorde jättebra ifrån sig och sprang till och med ifrån mig de sista 200 metrarna. Så hon kommer inte ha några problem att springa Sylvesterloppet på nyårsafton. Vi sprang 9,5 km på 1 tim 08 minuter. Jättefint väder med solsken och svaga vindar.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s