Sverigestafetten

Sprang hemifrån och in mot Falkenberg för att möta de övriga löparna i Sverigestafetten. Det var fyra stycken som startade från Falkenbergs station och kom springande norrut. Mötte upp dem vid torsåsen och sprang vidare norrut. Mellan Glommen och Sandkärr hade Jim lämnat sin cykel och en väska med varm kakao och glögg samt lite frukt mm. Efter det stoppet så lämnade Jim oss och vi fortsatte norrut ut mot gamla E6:an. När vi kom fram till Galtabäcks IP så stannade vi till och fikade lite med kaffe och bullar. Där lämnade Karin oss och jag, Marie och Lena fortsatte norrut. Det var lite jobbigt at få upp värmen igen efter stoppet, vädret var ju inte det bästa heller med +5 grader 10-14 m/s och småregn. Sprang genom läjet och ut över södra näs och genom apelviken. Sedan var det bara strandpromenaden kvar innan vi sprang upp till borggården på Varbergs fästning. Nu var vi klara med denna veckas etapp och jag sprang vidare till svärfar för att byta till torra kläder och åka med familjen hem.

Det blev 30 km löpning idag på 3 tim 18 minuter med medelpuls på 153 så det gick väldigt bra att springa.

 

 

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sverigestafetten

  1. a skriver:

    Uppenbarligen behöver du ingen bil och du kan äta julmaten med gott samvete.Ha en fröjdefull jul!anne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s