Långpass

Åkte in till klubbstugan för att vara med på långpasset. Vi var 12 stycken som gav oss iväg ner mot galarekullen, där vek de av som skulle springa den kortare mil banan. Sedan fortsatte vi 7 stycken vidare ner på suseån och ner mot grimsholmen innan vi vände upp mot skrea för att springa tillbaka till stugan. Det blev 21,1 km på 2:11 ganska lagom tempo för min del. Det var väldigt blött nere vid suseån och på grimsholmen så det blev tungt att springa i gräset. Men i övrigt så kändes det bra.

Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s