Måndag 3 december

Igår åkte jag hemifrån 21:30 för att mönstra på i Kalundborg.
01:30 Framme i Kalundborg och mönstrar på. Vi lastar 1000 ton fuel oil.
09:45 Lämnar Kalundborg och sätter kurs mot Verdal norr om Trondheim. Beräknar att vara framme på torsdag kväll.
Västlig vind 9-12 m/s. Solsken.
Magnus fru undrar om jag inte gör något annat än att springa i skogen när jag är hemma, isåfall får ju inte min familj se något av mig. Men jag kan lugna henne och alla andra att jag har familjen med mig på nästan alla pass utom långpasset på söndagarna. Jag har dessutom julstädat hela huset och lagat bilen, så jag hinner med en hel del ändå. Det är inte bara Magnus som städar.
20:35 Passerar Läsö rände på nordgående med 11 knops fart, vinden har avtagit och vi får förhoppningsvis lite bättre väder när vi rundar Skagen om ett par timmar. Vi har ju ganska många timmar på västlig kurs innan vi ska runda Lista och börja svänga norröver.
23:45 Rundar Skagen och sätter kurs mot Lindesnes. Snart går jag och Dennis för att sova, vi blir avlösta av Magnus och Adam (Lille Leif).
Detta inlägg publicerades i M/T Onyx position och resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s