Klubbläger i Kinna

08:00 Åkte från klubbstugan tillsammans med Peter och Johan Badenfelt. När vi kom fram så installerade vi oss och gjorde oss redo för ett träningspass. Jag skuggade Oscar på en vit bana som var 2,3 km lång vilket han behövde 35 minuter för att springa. Elin sprang en gul bana själv och Linnea sprang en gul bana med Mikael martinsson.
Efter en lunch som bestod av Lasagne och frallor med sallad så var det dags för klubbstaffeten.
Elin och Linnea sprang första sträckan i var sitt lag. Elin gjorde jättebra ifrån sig och ledde hela banan tills upploppet där hon blev omsprungen av Anton. Linnea sprang in på en 6:e plats av 8 lag. Jag gav mig ut som fyra på andrasträckan och tog rygg på Matilda och Peter Hagström. Men vid tredje kontrollen bommade jag och Peter så Matilda och Johan sprang ifrån oss. Men vid sjunde kontrollen var vi ikapp igen och sedan hade vi följe ända in till växlingen och jag växlade vidare till Karl-Uno fortfarande på en fjärde plats. Det hela slutade med att Elin’s lag vann och mitt lag blev fyra.
Efter stafetten bar det in till Kinna för att köpa godis.
När vi kom tillbaka grillade vi korv.
Senare försvann barnen ner till mossen för att bada i träskvattnet.  
Detta inlägg publicerades i Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s