Naturpasset

När ungarna var ivägskickade till skolan åkte jag in till slätten för att springa lite på naturpasset. Det blev 9 kontroller och 7,4 km på tiden 1:08:30. Bommade rejält påkontroll 19 som skulle ligga vid sydöstra hörnet av gölen men där var så många vattenfyllda gropar nu att jag först inte hittade den rätta. Det känns i kroppen efter två dagars orientering att jag inte rört mig på tre veckor. Vi måste skaffa ett löpband eller motions cykel ombord. 
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s