Etapp 5

Ännu en dag som börjar med regn följer Linnea till hennes start och går sedan vidare till min vilket blir totalt 2,9 km. Sedan ger jag mig ut på en bana som blir 7,7 km på tiden 70:10 vilket räcker till en 34:e plats av 51 startande. Bara 2 stycken småmissar men benen känns tunga efter en veckas löpande. Hade jag inte stämplat fel på onsdagen så hade jag slutat som 36:a totalt av 53 stycken. 
Detta inlägg publicerades i Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s