Etapp 4

Mulen dag med en ny arena cykla 1,6 km och 1 km till fots. Sedan var det 3,8 km till start och en bana som blev 9,5 km. Började jättebra men vid 7:e kontrollen så bommade jag rejält och kom ikapp Peter Hagström som också bommat den. Sedan hade vi följe resten av banan och bommade även 10 och 11 kontrollerna. Tiden blev 78:58 vilket räckte till en 42: plats av 51 startande. Tog i alla fall Peter Badenfelt på spurten. 
Detta inlägg publicerades i Orientering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s