Onsdag 5 Januari

Jag tog Chili och åkte iväg med husbilen.

Vi körde först till Biltema i Varberg för att köpa lite bra och ha grejor. Därefter körde jag ut till Varberg Nord och vaccinations centralen. De hade drop in på vaccinering så jag passade på att ta min 3:e spruta. Ingen kö alls så jag blev expedierad med en gång.

Sedan körde vi ut till Bua. Jag har aldrig varit där med husbilen. Sist jag var här var när jag jobbade på Ekenäs. Vi var hemma i Bua över jul men annars låg vi ju i Östersjön och fiskade torsk. Så det är 22 år sedan jag var här.

Det var inte så många bilar när jag kom och jag tog en fin plats.

Gick en runda på hamnen. Då gick jag förbi trålbinderiet där vi var och körde oss spejsa vajer och böda trålar. Det är ju 35 år sedan nu.😱

Tillbaka i husbilen så satte jag på lite kaffe och en film.

Chili la sig för att vila.

Temperaturen sjönk ordentligt under kvällen och när jag tog kvällspromenaden så var det riktigt halt ute.

Senare så ökade vinden på med. Det var uppe i 14 m/s som mest.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Husbil, ställplats, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s