Måndag 29 November

02:00 Går av vakten och lägger mig

07:00 Vaknar och går upp för att duscha och städa det sista.

07:30 Kommer på bryggan och tar över.

07:55 Förtöjda i Tromsö och Anker står på kajen och väntar. Han kommer ombord och vi går sedan iland för att proviantera lite. Därefter går jag en tur bort till Bunker Oil för att hämta ett paket med filter.

10:45 Lämnar båten och de avgår.

Ja det var sista gången man lämnade den båten.

Tar sedan taxi till flygplatsen. Flyget skulle gå 14:15 mot Bergen men blir försenat. Så nu får vi se om vi hinner med nästa flyg till Göteborg.

15:50-17:50 Flyg till Bergen och väl där så har ju flyger till Göteborg redan gått. Så jag får leta upp Widerøe och höra vad jag skall göra.

Får besked att nästa flyg till Göteborg går 14:45 i morgon. Då frågar jag om det går att få flyg till Köpenhamn istället. Jo det går ett flyg 06;00 i morgon bitti. Så det bokar de in mig på och sedan blir jag bokad på Scandic Flesland över natten.

Det snöar som bara den när jag går bort till hotellet. Väl där så har de inte fått in bokningen fullständigt ännu. Så jag frågar om jag kan gå in i restaurangen och äta under tiden. Har ju inte ätit sedan 07:30 i morse.

Går in i restaurangen och beställer en calzone och ett glas vin.

Efter maten så går jag för att checka in och nu har de fått listan. Åker rätt upp på rummet och nu blir det läggdags.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Bulk Carrier, Resa, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s