Lördag 19 Juni

Efter frukost så packade vi ihop och körde för att tanka och handla. Vi fortsatte sedan ner till Läjet till min mor.

När vi kom hem dit så hade de besök av pappas kusin Per-Åke som var nere i Läjet med sin husbil. Jag tillbringade många somrar uppe hos dem i Hillerstorp när jag var liten. Han fick mig verkligen intresserad av sportfiske. Nu skulle de åka ut med Johnny på Asterix och fiska makrill.

Jag cyklade ner en sväng till hamnen och köpte lite havskräftor i kräftvagnen. Pratade lite med Lars som satt utanför och övervakade som den chef han är. Var fina kräftor de hade.

Tillbaka uppe vid husbilen så ringde Ulrika från Amerika. Hon och hennes dotter Elisabeth tänkte komma hem i sommar. Men det är ju så mycket restriktioner för resande så det är inte lätt att tyda dem. Skall ju inte vara några problem för Ulrika som fått bägge sina sprutor och fortfarande är Svensk medborgare. Men dottern som ör över 18 år blir mer problem. Vi får se hur det går, men jag hoppas få träffa dem nästa gång jag kommer hem.

Jag gick sedan ner för att vila lite innan jag tog ett bad i poolen. Britta satt uppe vid dammen och målade.

Till kvällen så grillade jag grillspett och gjorde en sallad. Jag tänkte göra en Polsk Prosecco genom att bubbla lite Vodka. Men det var ingen som var sugen på den. Så det blev en färdig Prosecco som mamma köpt.

Blev lite fotboll innan vi gick och lade oss.

Detta inlägg publicerades i Husbil, Resa, ställplats. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s