Onsdag 9 Juni

Jag vaknar och går upp för att ta lite kaffe. För kvart i nio skall jag upp och ta min första vaccinations spruta.

När jag kommer hem från det så hämtar jag upp husbilen så vi kan packa in kläderna vi tvättat. Vi kör sedan bort till ICA för att handla lite och jag köper lite färska räkor i fiskvagnen.

Därefter sätter vi kursen norrut. Vi stannar i Kållered för att fråga lite om solskydd. Men de har ju bara husvagns grejor så han kan inte lämna några svar. Vi fortsätter ut mot öarna istället.

När vi sitter på färjan ut till Hönö så ringer Brittas telefon och det är tydligen jag som ringer. 😱

Jag har nämligen glömt min mobil och plånbok i Kållered. Men nu är vi ju på väg ut med färjan. Ber dem ta hand om telefonen så får jag ordna det på något sätt.

Framme på Fotö så ordnar jag lite sill och färskpotatis till lunch. Det klarnar upp mer och nu är det riktigt fint väder.

Vi bestämmer oss för att bada. Går ut till en badstege som ligger här. Det är visserligen en hel del maneter i vattnet men det är ju bara vanliga öronmaneter.

Vi går tillbaka in till husbilen och sätter oss i solen och tar lite kaffe. Efter det så går jag in och vilar medan Britta sätter sig och målar.

Till kvällen sitter vi utanför och äter färska räkor och dricker vitvin. Men fram mot 20 tiden så ökar vinden och solen går i moln. Så vi avslutar kvällen inne framför tv’n.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Husbil, Resa, ställplats. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s