Söndag 23 Maj

02:00 Går av vakten och lägger mig

08:00 Kommer på vakt norr om Stokksund och fortsätter söderut.

Åsenvågøya

12:45 Förtöjda på Ottersbo och börjar lasta.

14:00 Går av vakten och äter lite oxfilé med pommes innan jag ska lägga mig. Men jag har inte legat länge innan jag hör att de kör väldigt hårt med maskin. Går upp för att se vad som händer. Det är tydligen mycket tidvatten ström just nu. Så när de skulle backa bak för att börja lasta i främre lastrummet så gick båten ifrån Kaj och nu kommer de inte in till Kaj igen. Så jag hjälper till och efter en lång stund är vi äntligen till Kaj och kan fortsätta lasta.

Går ner för att lägga mig igen. Men efter ytterligare 40 minuter så har de samma problem igen. Så jag går åter upp och hjälper dem att komma in till Kaj så vi kan lasta klart.

17:55 Färdig lastade och avgår. Jag går ner i min hytt och läser lite.

20:00 Kommer på vakt och fortsätter norrut igen. Även ikväll blir det fint väder.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Bulk Carrier, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s