Lördag 1 Maj

00:15-00:25 Buss till karantän hotell som blev Scandic Oslo AirPort Hotell. Där fick vi en genomgång av reglerna och sedan checka in. Gick till mitt rum för att göra mig klar att sova. När jag då snöt mig så fick jag ordentlig näsblödning som tog en stund att stoppa. Har ju tagit 2 Covid-19 tester i näsan och haft andningsskydd på mig hela dagen. Men till slut kunde jag lägga mig och somnade direkt.

08:45 Vaknar totalt utsövd. Går upp och ser att frukosten står utanför dörren. Går bort till hissen och hämtar lite kaffe vid automaten.

Ja sedan är det bara att sätta sig och läsa.

12:10 Lunchen blir serverad utanför dörren.

Efter lunchen så tar jag en promenad i skogen vid hotellet. Vi får vara ute Max 2 timmar. Men det är riktigt fint väder idag så jag vill få lite luft.

På väg tillbaka så tar jag mig en kopp kaffe och sätter mig för att se Hockey finalen Växjö-Rögle.

Är sedan bara att vänta på middagen som serveras klockan 18 utanför dörren. Den var inget vidare så jag åt bara laxen som låg i portionen. Men det fanns en bit drömrulltårta som smakade bra till lite kaffe.

Nu blir det läsning igen och kanske se om det visas någon film senare ikväll.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Resa, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s