Onsdag 21 April

Vaknade till en solig fin morgon. Vi åt frukost och tog en promenad innan vi körde söderut.

Vi valde den lilla kustvägen och det gick fint nu när det inte är någon trafik. Väldigt fin utsikt längs denna vägen.

2021-04-21 10.10.012021-04-21 10.10.05

Vi fortsatte sedan ut till den stora vägen och söderut till Färjestaden. Jag gick och köpte varsin portion Fish and Chips medan Britta vilade.

Efter maten så gick vi en runda i Färjestaden och tittade. Britta hade bokat in ett möte med en bekant klockan 15 så vi tog det lite lugnt.

Medan Britta gick på cafe med sin vän så gick jag och Chili en runda i hamnen. Det blåste rejält nu.

2021-04-21 15.28.372021-04-21 15.35.11

När Britta kom tillbaka så började vi hemfärden. Jag planerade att köra till Gökaskratts Camping i Hovmantorp som skulle ha öppnat den 19 April.

Men när vi kom dit så var visserligen grinden öppen men den var´bara bemannad mellan 10-11 och alla toaletter och latrintömning var låsta. Ringde till dem och frågade vad som gällde. Jo vi kunde ta en plats och swisha 200 kronor så kommer de efter 10 i morgon och öppnar toaletter och servicehus så vi kan komma in då. Men då la jag på luren och vi fortsatte till Växjö.

Väl framme i Växjö vid Evedals Camping så var det precis samma sak. Enda förbättringen var att de skulle komma klockan 9. Men 200 kronor för en parkeringsplats utan ström eller faciliteter, nej det blir det inte för oss.

Jag gjorde lite mat först innan vi fortsatte till Skeda Strand i Rydaholm. Där kunde vi få vatten tömma gråvatten och latrin samt använda toaletter mm. Gott om platser och 150 kronor utan ström och 180 med ström. Så det första jag gjorde när vi kom fram var att fylla färskvatten som var slut och tömma latrin. Leta upp en liten plats och det var även gratis Wifi på omrädet. Så vi satte på datorn och såg lite tv och jag tog mig en whisky.

Blev en lång körning så här sent på eftermiddagen, lite längre än jag räknat med. Men nu är vi ju närmare hem så vi kör hem i morgon för att fylla på lite kläder och tvätta lite kanske så får vi se vart det bär av i helgen.

Detta inlägg publicerades i Husbil, Resa, ställplats. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s