Onsdag 27 Januari

02:00 Går av vakten och lägger mig.

08:00 Kommer på vakt i Læsö ränna. Vi gör bra fart nordöver. Räknar lite på ankomsten och ringer sedan min avlösare. Vi kommer överens om att vi stannar till i Horten och gör mannskapsbytet. Då hinner Anker med färjan från Larvik och jag kan ta färja över till Moss och hinna med bussen på morgonen.

14:00 Går av vakten och äter innan jag lägger mig.

17:00 Vaknar och börjar städa min hytt och packa väskan.

20:00 Kommer på vakt och ser få ett Mail från rederiet att styrman inte kommer ikväll pga snöstorm i Kristiansund. Så det blir bara att ställa in sig på att stanna ombord. Styrman är inbokad på ett flyg 21:15 till Bergen för att sedan ta morgon flyget till Oslo. Då kan jag kanske hinna med morgon bussen ändå.

21:00 Ja då var det flyger inställt med. Nu är han inbokad på flyg i morgon bitti till Oslo. Så får vi hoppas att det inte blir inställt med.

23:50 Förtöjda i Horten och jag hade väntat mig att Asbjörn och Billy skulle stå på kajen. Men de satt tydligen fortfarande på hotellet och väntade trots att jag sa till för en timma sedan att vi snart var vid Kaj. Ja jag skickar iland Anker och René så får de gå bort till hotellet och checka in.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Bulk Carrier, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s