Onsdag 23 December

00:00 Förtöjda i Kragerö. Jag sätter mig och gör klart alla papper för Danmarks resan. Passar på att fylla upp med färskvatten med.

02:00 Går och lägger mig.

08:00 Kommer på vakt och de har precis börjat lasta.

Ringer och pratar med Rema 1000 och de har snart packat ihop alla våra varor. Men när jag försöker beställa taxi för att åka upp och hämta maten så får jag besked att vi inte får komma iland här. Så jag får ringa till taxi och höra om de kan hämta provianten och komma ner med den. De var väldigt behjälpliga med det och skulle ringa när de närmade sig.

10:45 Färdig lastade och samtidigt ringer taxi och meddelar att de är på väg. Maxitaxin är helt proppfull och han har med sig proviant för 23000. Ja nu har vi så vi klarar oss ett tag och kan göra lite julmat. Handlaren tyckte det var lite med bara 2 kg pinnekjött. Men jag sa att vi inte har några norrmän ombord så det kommer nog bli en hel del över.

11:35 Avgår frön Kragerö i jättefint väder.

14:00 Går av vakten och får Hvalbiffs gryta innan jag lägger mig.

20:00 Kommer på vakt när vi passerar Skagen och fortsätter söderut. Riktigt stilla och fint väder. Räknar med att vi är framme vid 14 tiden i morgon. Sedan får vi inte lossa innan den 25 December. Så i morgon tar vi det lugnt bara.

Detta inlägg publicerades i Arbete, Bulk Carrier, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s