Onsdag 18 November

05:30 Vaknar och går för att ta ännu en dusch med Descutan. Får inte dricka eller äta något innan operationen. Går sedan och väcker Oscar som skall följa med mig till sjukhuset i Kungsbacka och ta bilen hem.

07:00 Checkar in på sjukhuset och går sedan upp till operationen.

07:30 Blir visad in och får hela magen rakad. Därefter blir jag inlagd på salen och de sätter en infart i vänsterhanden. Blir utfrågad om hälsa och vad jag tål och inte tål.

Därefter blir jag först in av alla patienter till operationen.

11:00 Vaknar upp ur narkosen och får lite kaffe och smörgås. Ja de får allt komma in med mer än en kopp. Skall sedan ligga kvar tills jag kan göra ifrån mig på toa.

Men det blir ju inga problem efter ett par koppar kaffe. Sedan får jag vänta på att träffa doktorn. De har ju flera operationer så det tar ganska lång stund innan jag får prata med doktorn om hur operationen gick och . Det var ganska stor öppning i bukväggen så de fick sätta dubbla nät för att få det tätt. Så talade de om vad jag ska tänka på de närmaste veckorna. Får lite starka smärtstillande tabletter med mig hem. De beställer sedan sjukresa åt mig.

14:15-15:10 Taxi hem till Falkenberg. Där väntar Britta med kaffe och saffransbullar.

Resten av dagen så tar jag det lugnt och det går ju inte så fort när man skall förflytta sig. Får inte lyfta något tungt på 2-3 veckor och är sjukskriven. Men styngen behöver inte tas bort utan upplöses av sig själv efter ett tag. Så får jag inga komplikationer så behöver jag inte uppsöka läkare.

Detta inlägg publicerades i Hemma, Ukategorisert. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s